Conference Agenda

Monday, June 1st, 2020

Time Activity Location
7:30 a.m. to 9:00 a.m. Continental Breakfast/Registration Toronto Foyer
9:00 a.m. to 9:30 a.m. OPENING CEREMONIES:

Welcome Address:
Josh Hellyer

Opening Remarks:
Camille Quenneville, CEO, CMHA Ontario

Special Guest Speaker:
TBC

Toronto Ballroom I & II
9:30 a.m. – 11:00 a.m. KEYNOTE SPEAKER: 

Francoise Mathieu (90 Minutes)

Toronto Ballroom I & II
11:00 a.m. – 11:30 a.m. HEALTH BREAK
Poster Presentations and Exhibitors
Toronto Foyer
11:30 a.m. to 12:30 p.m. CONCURRENT SESSIONS (60 Min) Breakout Rooms
12:30 p.m. to 1:30 p.m. BUFFET LUNCH Toronto Foyer
1:30 p.m. to 3:00 p.m. KEYNOTE PANEL (90 Min) Toronto Ballroom I & II
3:00 p.m. to 3:30 p.m. HEALTH BREAK
Poster Presentations and Exhibitors
Toronto Foyer
3:30 p.m. to 4:30 p.m. CONCURRENT SESSIONS (60 Min) Breakout Rooms

 

Tuesday, June 2nd, 2020

Time Activity Location
7:30 a.m. to 9:00 a.m. Continental Breakfast/Registration Toronto Foyer
8:30 a.m. – 9:00 a.m. Welcome Address: Josh Hellyer

Special Guest Speaker:
TBC

Keynote Introduction:
Presenting Sponsor

Toronto Ballroom I & II
9:00 a.m. – 10:00 a.m. KEYNOTE: TBA (60 Minutes) Toronto Ballroom I & II
10:00 a.m. to 10:30 a.m. HEALTH BREAK
Poster Presentations and Exhibitors
Toronto Foyer
10:30 a.m. to 12:00 p.m. CONCURRENT SESSIONS (90 Min) Breakout Rooms
12:00 p.m. to 1:00 p.m. BUFFET LUNCH Toronto Foyer
1:00 p.m. – 1:30 p.m. IMPACT PLEDGE (TBC) Toronto Ballroom I & II
1:30 p.m. – 2:30 p.m. CONCURRENT SESSIONS (60 Min) Breakout Rooms
2:30 p.m. – 3:00 p.m. HEALTH BREAK
Poster Presentations and Exhibitors
Toronto Foyer
3:00 p.m. – 4:00 p.m. CONCURRENT SESSIONS (60 Min) Breakout Rooms
4:00 p.m. – 4:15 p.m. Closing Ceremonies Toronto Ballroom I & II